Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Hattrick Supporter

Mbështetësi ju jep mundësinë për disa mjete dhe karakteristika të cilat ju ndihmojnë të bëheni një drejtues më i mirë.

Pritshmëria e mbështetësit është në katër trajta të ndryshme.

Shikoni më poshtë disa nga karakteristikat e pritshmërisë së mbështetësit

Mjetet për drejtimin e skuadrës

Mjetet e drejtimit ju ndihmojnë që të bëheni një drejtues më i mirë. Ato ju japin mbikëqyrje më të mirë mbi skuadrën tuaj dhe ju kursejnë kohë duke trajtuar detyrat e përditshme, duke ju ndihmuar të përqendroheni në pjesët më argëtuese për drejtimin e skuadrës.

  • Mjet për krahasimin e drejtpërdrejtë para ndeshjes
  • Dëshmi e hollësuar për stërvitjen dhe rruajtja e dëshmisë
  • Caktimi i vetvetishëm të ndeshjeve miqësore
%Team management tools%
 

Mjetet për zbukurimin e skuadrës

Dëshironi të dalloheni nga grumbulli? Mjetet e zbukurimit të skuadrës i shtojnë skuadrës suaj atë diçka shtesë, ju mund të krijoni lidhjen e njëjtësisë së skuadrës tuaj dhe të bëni që ajo të ndihet më shumë e lidhur me ju.

  • Zbukuruesi i përkryer për veshjet e ndeshjeve
  • Zbukuruesi i stemës së skuadrës
  • Njoftime për shtyp
%Team designer tools%
 

Të dhëna dhe pasqyra e qartësimit

Njohuria është fuqi. Ju merrni qasje në një mori të dhënash sasinore dhe një pasqyrë që mund të rrisin njohuritë dhe kuptueshmërinë tuaj ndaj skuadrës tuaj. Kjo mund të përdoret për tu përqëndruar ndaj skuadrës tuaj dhe në atë mënyrë të përmirësoni epërsinë tuaj garruese.

  • Të dhënat e ndeshjeve dhe skuadrës vetjake
  • Pasqyra e vlerësimit
  • Të dhënat e ligave/skuadrave botërore dhe lojtarëve
%Statistics and graphs%
 

Karakteristikat e mbështetësit

Supporter Silver
Çmimi nga
EUR
3,33
në muaj
Supporter Gold
Çmimi nga
EUR
7,92
në muaj
Supporter Platinum
Çmimi nga
EUR
10,85
në muaj
Supporter Platinum
Çmimi nga
EUR
21,67
në muaj
Karakteristikat e Supporter
Pavdekshmëri
 
Llogaria juaj nuk do të mbyllet asnjeherë për shkak të mosaktivizimit tuaj për sa kohë ju do jeni një Supporter.
Pa rreklama
 
Ju nuk do të shikoni ndonjë rreklamë tradicionale në Hattrick.
Mobile
Njoftim
Ju do te merrni informacion në kohë reale të menjëhershme relevante për ju dhe ekipi juaj (të tilla si oferta transferimi ose përgjegje forumi) në hapësirën e bardhë në krye të faqes, afër logos së Hattrick.
Rishikim i kohës
 
Nëse do të kishim ndonjë ndërprerje joproduktive të paplanifikuar gjatë muajit të kaluar, ne do të ju zgjasim kohëzgjatjen e mbetur në Supporter me të njëjtën sasi kohe.
Trofeu i javës së Supporter-it
 
Trofeu i javës së Supporter-it është një turne i madh ndërkombëtar, ku secili ekip ka shans për të fituar diçka, dhe ku ekipi më i mirë merr çmimin e madh.
Komuniteti
Bazike
Premium
Premium
Profili i Ekipit
Tiparet e ekipit
Premium
Premium
Statistika
Grafika vizuale
Më shumë konkurrencë
 
Mjetet e ndeshjes
 
Analiza e Ekipit
 
Bazike
Mjetet e stërvitjes
 
Mjetet e asistencës së transfertave
 
Premium
Premium
Mjetet e menaxhimit
 
Skuadra të shumta
 
Përsëritje
 
Mekanizëm pa pagesë Hattrick
 
 
 
Server 082