Ne përdorim cookies - ato na ndihmojnë ne për tju dhuruar juve një ekzperincë më të mirë online.
Duke përdorur faqen tonë ju pranoni që ne mund të ruajmë dhe të aksesojmë cookies në paisjen tuaj.

Ndihmë »   Shkarkime 

Shkarkime

Llojet e stemave në Hattrick

Ngjyra (CMYK, E bardhë)
Llojet e stemave Me rreze të ulta (PNG)
Me rreze të larta (Zip/EPS)
Ngjyra (CMYK, pa sfond, E gjelbër)
Llojet e stemave Me rreze të ulta (PNG, kanali alfa)
Me rreze të larta (Zip/EPS)
Bardhë e zi (Përhirtë e përshkallëzuar)
Llojet e stemave Me rreze të ulta (PNG, kanali alfa)
Me rreze të larta (Zip/EPS)
 
 
Server 082